Dubrovnik city break | Vakantie Kroatië Slovenië Bosnië.

Dubrovnik, Dubrovnik, Zuid Dalmatie, 20000, Kroatie

€320,00

Overzicht

De meer dan duizend jaar van geschiedenis van Dubrovnik is zichtbaar in elk deel van de stad. Het is een levend openlucht museum met een live stage. Een ideale verbinding tussen het historische verleden en de moderne tijd. Het is omgeven door middeleeuwse muren die 1940 meter lang en bewaard zijn in hun oorspronkelijke vorm. Ze staan open voor bezoekers en zijn de grootste attractie van de stad. Sinds 1979 is de stad is onder UNSECO bescherming.

  DE HOOGTEPUNTEN:

Dubrovnik old town
• Ston – bezoek aan de langste stenen muur van Europa, de zoutpannen en kwekkerijen van oesters en mosselen.
• Het schiereiland Peljesac – bezoek aan de wijngaarden en een wijnproeverij.

 INFO:

• Heb je vragen over deze reis of wens je een maatwerk en prijsopgave stuur ons een bericht met behulp van de contact knop naast de foto´s.
• Wens je een reis inclusief vliegtickets, dat kan natuurlijk. Vraag een prijsopgave bij ons aan.
• Wil je voor en/of na deze reis meer tijd op je accommodatie doorbrengen, dat kan natuurlijk. We geven je graag advies over andere mooie plekken, vooral de plekken die je in toeristische gidsen niet zal vinden.
• Bij ons kun je altijd binnen 5 dagen kosteloos annuleren.

Programma

Bij aankomst op de luchthaven van Dubrovnik, staat er een huurauto voor je klaar. Na ca 30 minuten durende panoramische rit langs de zuidelijke Adriatische kust kom je in de prachtige stad Dubrovnik aan. Maak een avondwandeling door de oude stad om de stadssfeer te proeven.
Na het ontbijt in het hotel, ontmoet je de lokale gids voor een rondleiding door de stad. De open Pile poort ophaalbrug heet je welkom in de oude stad van Dubrovnik, de oude Republika Ragusina. Een wandeling door de stad onder haar architectonische en culturele hoogstandjes brengen je terug in de tijd: het Franciscaner klooster, een gotische klooster met één van de oudste apotheken in Europa, het paleis van de rector, de Onofrio fontein en de klokkentoren. In de namiddag adviseren we een wandeling over de stadsmuren of een kabelbaan rit naar de bergen Srđ waar je kunt genieten van een uitzicht op Dubrovnik en de omliggende eilanden. Als je liever een boottocht wilt maken, raden wij een privé boottocht aan om de verbazingwekkende Elafit eilanden archipel te bezoeken.
Na het ontbijt vertrek je van Dubrovnik naar Trsteno, een klein dorpje aan zee. Trsteno heeft de 15e eeuwse renaissance zomerresidentie en het is het mooiste voorbeeld van de Dubrovnikse tuinarchitectuur. Naast de Dubrovnikse stadsmuren zijn middeleeuwse muren van Ston beroemd om hun pracht en omvang. Bezoek deze 3,5 mijl lange fortificatie met veertig torens en vijf bastions. Bezoek de Ston zoutpannen, waar de waardevolle zee mineralen nog op de eeuwenoude manier geoogst worden, even als de mosselen en oesters. Je bezoekt het schiereiland Peljesac, beroemd om zijn wijngaarden en de uitstekende rode wijnen. Een uitstekende kans om een aantal van deze topwijnen te proeven in één van de beste lokale wijnkelders. In de namiddag keer je terug naar Dubrovnik.
Tijd om verborgen schatten van de stad te verkennen tot aan je vertrek naar het vliegveld.
Omdat wij met je aanvullende wensen rekening willen houden en je de grootst mogelijke besparing willen bieden, vragen wij je om voor een correcte prijsopgave met ons contact op te nemen.
Loading Maps

Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar
Niet beschikbaar
Gekozen
Vertrekdata: Dagelijks vertrek
Duur: 4 dagen
Maximaal aantal personen: 16
Locatie: Kroatië, Zuid Dalmatië, Dubrovnik
Beoordeling:
Aankomstdatum:
Return date:
Volwassenen:
Kinderen 12 t/m 17:
Kinderen t/m 11:

• Heb je vragen over deze reis stuur ons een bericht met behulp van de contactknop.
• Wens je een reis inclusief vliegtickets en/of huurauto, dat kan natuurlijk. Vraag een prijsopgave bij ons aan.
• Wil je voor en/of na deze reis meer tijd op jouw bestemming doorbrengen, dat kan natuurlijk. We geven je graag advies over andere mooie plekken, vooral de plekken die je in toeristische gidsen niet zal vinden.
• Bij ons kun je altijd binnen 5 dagen kosteloos annuleren.

Beoordelingen

Vergelijkbare tours

In de buurt van Dubrovnik city break