fbpx

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER ADRIATIC VAKANTIES

AdriaticVakanties.nl is het trademark van Adriatic Adventure, een Nederlandse reisaanbieder die gespecialiseerd is in avontuurlijke en duurzame vakanties aan de Adriatische Zee.

We reizen, ontdekken en delen de meest mooie en bijzondere plaatsen met gelijkdenkende reizigers. Tevens zijn we op zoek naar verborgen schatten waar we een authentieke ervaring kunnen opdoen, ver weg van het massatoerisme. Het spontane, het vluchtige, de mensen met wie je het beleeft, – de echte ervaringen zijn de ware essentie van onze reisfilosofie.Al vele jaren is Adriatic Vakanties NL een vertrouwde partner van de grootste Nederlandse reisaanbieders voor vakanties naar Kroatië en omringende landen. Adriatic Vakanties NL werkt rechtstreeks met eigen netwerk van lokale partners. Wij zijn geen wederverkopers, we ontwerpen nieuwe reizen en zijn de eersten die ze op de Nederlandse markt uitbrengen.

Adriatic Adventure

www.AdriaticVakanties.nl

Straat:       Liesveldstraat 24
Postcode:  5045 XT
Plaats:      Tilburg

Tel: ++31 (0) 85-7846039

E-mail: info@adriaticvakanties.nl

KvK-nummer: 58989706

BTW-nummer: NL853269002B01

 

Betaalgegevens

Ten name van Adriatic Adventure

IBAN: NL98ABNA0605504903

Al onze pakketten zijn afgestemd op de normale en low cost airlines vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel, Keulen en Düsseldorf Weeze.

Voor de meeste tours zijn transfers van en naar de luchthaven, op de plaats van bestemming, in de prijs niet inbegrepen. Voor sommige tours is dit wel het geval. Uiteraard zullen we deze transfers op jou verzoek graag regelen. Tijdens het boeken kun je alle wensen in het veld “speciaal verzoek” vermelden.

Vliegtickets boek je makkelijk via onze website HIER

Op aanvraag ontwerpen we ook reizen op maat. Je kunt je groepsreis verlengen, vertrekdatum wijzigen en activiteiten aanpassen naar je eigen wens, of hellemaal zelf je eigen reis samenstellen. Een van onze specialisten zal graag een reisvoorstel met een offerte voor je klaar maken. Deze maatwerkreizen zijn perfect voor de groepen particulieren, ondernemingen en opleidingen of zelfs voor het vieren van speciale gelegenheden zoals verjaardagen en jubilea met de familieleden en vrienden.

Wij en onze partners hebben een lange ervaring in het organiseren van op maat gemaakte teambuilding programma’s voor bedrijven op basis van hun specifieke behoeften.

Het gemeenschappelijke thema van alle Adriatic Adventure activiteiten is dat ze buiten en in de natuurlijke omgeving plaatsvinden. Als je een speciaal verzoek of individuele voorkeuren en wensen hebt, zullen we ons best doen om die te vervullen.

Voel je vrij, en neem contact met ons op: Klik hier

Wanneer ontvang ik de boekingsbevestiging met de factuur?

Na het afronden van een boeking wordt per e-mail een boekingsbevestiging met factuur en betalingsinstructies verstuurd. Hierin staat hoe de reissom met iDeal veilig en snel online kan worden voldaan.

Hoeveel bedraagt de aanbetaling van mijn vakantie?

Vindt een boeking langer dan 42 dagen voor vertrek plaats, dan, voor de meeste reizen, dient als aanbetaling 20% of 50% van de reissom te zijn voldaan. Dit staat in de reisinformatie vermeld.
Vindt een boeking binnen 42 dagen voor vertrek plaats, dan dient de volledige reissom in 1 keer te worden voldaan en is er geen sprake van een aanbetaling.

Hoe kan ik betalen?

Na het afronden van de boeking, ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging met factuur. Daarna binnen 24 uur ontvang je van ons nog een e-mail met de betalingsinstructies. Je kunt de reissom veilig en snel online met iDeal betalen. Mocht je anders willen betalen, dat kan natuurlijk. We sturen je ook de betaalgegevens per mail door.

Hoe is mijn reisgeld zeker gesteld?

Bij ons betaal je de reissom veilig en snel online met iDeal. Nadat de reissom betaald is, staat de Stichting GGTO er garant dat je het reeds betaalde deel van je reissom terug krijgt indien wij als touroperator in financieel onvermogen komen. Dit kan zijn vóór jou vertrek maar ook tijdens jou verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens jou verblijf jou terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.” Voor meer informatie over het GGTO garantiefonds klik hier.

Wanneer ontvang ik Reisbescheiden? 

Alle extra informaties en aanvullende reisbescheiden die voor je geboekte vakantie nodig zijn, ontvang je per e-mail ruime tijd voor je vertrek en nadat de volledige reissom is betaald.

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox

[mc4wp_form id="14922"]