Dalmatië cruise • Vakantie Kroatië Slovenië Bosnië.

Split, Split, Midden Dalmatie, 21000, Kroatie

€689,00

Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar
Niet beschikbaar
Gekozen
Vertrekdata: Dagelijks vertrek
Duur: 8 dagen
Maximaal aantal personen: Unlimited
Locatie: Kroatië, Midden Dalmatië, Split
Beoordeling:
Aankomstdatum:
Return date:
Volwassenen:
Kinderen 12 t/m 17:
Kinderen t/m 11:

Overzicht

Exclusieve cruise van 8 dagen. 

Ontdek de Kroatische eilanden – de rust en schoonheid van hun afgelegen baaien en kristalheldere zee. Wandel door de straten van de middeleeuwse steden, geniet van heerlijke lokale gerechten en uitstekende wijnen.
Onze boot is geclassificeerd met 5-sterren waardering. Het is 34 m lang en 7,60 m breed, heeft 2 masten, met een kruissnelheid van 8,5 NM. De capaciteit: 38 personen.

  DE HOOGTEPUNTEN:

Split old town
• Brač eiland – uitzicht, zwemmen en wandelen
• Korčula eiland – uitzicht, lokale specialiteiten en wijnen.
Dubrovnik old town UNESCO
Mljet Nationaal park – wandelen, uitzicht

  Prijslijst  2017

Prijslijst  2017 30.4. – 21.5 & 24.9. 28.5. – 17.9.
Vertrek data op elke zaterdag van 30.4 t/m 24.9
Opmerking  Prijs € / reis; Voor meer detail over de prijzen, zie tab “Details over de reis”.
Beneden deck € 689,00 € 894,00
Boven deck € 894,00 € 994,00

 

  INFO:

• Heb je vragen over deze reis of wens je een maatwerk en prijsopgave stuur ons een bericht met behulp van de contact knop naast de foto´s.
• Wens je een reis inclusief vliegtickets, dat kan natuurlijk. Vraag een prijsopgave bij ons aan.
• Wil je voor en/of na deze reis meer tijd in Kroatië of Bosnië doorbrengen, dat kan natuurlijk. We geven je graag advies over andere mooie plekken, vooral de plekken die je in toeristische gidsen niet zal vinden.
• Bij ons kun je altijd binnen 5 dagen kosteloos annuleren.

Tour Locatie

Loading Maps

Tour’s Programma

We starten in Split met een welkomstdiner en overnachting aan boord. Als je vroeg aankomt, is er een mogelijkheid voor een rondleiding in Split en Trogir (optioneel).

Accommodatie: Jacht; Maaltijden: diner
Na het ontbijt aan boord zetten we alle zeilen bij, richting het eiland Brač. Geniet daar van een aangename strandwandeling en zwem in een van zijn vele mooie baaien. We lunchen aan boord.
Onze volgende bestemming is Makarska. Hier kun je dineren in een van de vele restaurants, waar je kunt genieten van de lokale wijnen en de visgerechten aan te raden zijn. We zullen hier de nacht doorbrengen.

Accommodatie: Jacht; Maaltijden: ontbijt en lunch
We vertrekken naar het eiland Korčula na het ontbijt, met een tussenstop onderweg om te zwemmen en te ontspannen. We lunchen aan boord.
In de late namiddag komen we aan in Korčula, de geprezen geboorteplaats van de beroemde ontdekkingsreiziger Marco Polo, waar we de nacht zullen doorbrengen. Geniet ook hier van een diner in een van de lokale restaurants naar eigen keuze.

Accommodatie: Jacht; Maaltijden: ontbijt en lunch
In de ochtend varen we uit richting Dubrovnik. Onderweg stoppen we voor een duik. We lunchen aan boord, en in de middag komen we aan in de beroemde Dubrovnik (UNESCO), "De parel van de Adriatische Zee". Geniet van een diner in een van de vele lokale restaurants. We brengen de nacht door in Dubrovnik.

Accommodatie: Jacht; Maaltijden: ontbijt en lunch
Vanuit Dubrovnik varen we uit en onze zeiltocht gaat verder naar het eiland Mljet. Daar stoppen we om te zwemmen en te lunchen aan boord. We gaan naar het hart van Mljet Nationaal Park, om te genieten van een mooie wandeling rond het Groote Meer en het Kleine Meer. In de avond kunt u dineren in een van de lokale restaurants. We zullen op Mljet overnachten.

Accommodatie: Jacht; Maaltijden: ontbijt en lunch
In de ochtend vervolgen we onze ontdekkingsreis door te varen richting het eiland Hvar, een vaste bestemming voor zeilers voor meer dan tweeduizend jaar. We stoppen langs de weg voor een ontspannen duik in een van de afgelegen baaien op het Peljesac-schiereiland. We lunch aan boord en in de middag komen we aan in de stad Hvar. Naast zijn unieke culturele erfgoed, is Hvar een geprezen bestemming voor zeilboten en super-jachten. Met zijn zonnige klimaat, de natuurlijke schoonheid, uitstekende eten, wijn en sportaanbod, is Hvar onvergetelijk. In Hvar kunt u de avond doorbrengen in een van de lokale restaurants en bars.

Accommodatie: Jacht; Maaltijden: ontbijt en lunch
In de ochtend vertrekken we weer richting Split. Tijdens deze route gaan we zwemmen in Milna, een dorpje op het eiland Brač. Na de lunch aan boord vertrekken we richting Split waar we de nacht zullen doorbrengen.

Accommodatie: Jacht; Maaltijden: ontbijt en lunch
Na het ontbijt verlaten we de boot. Voor passagiers die later vertrekken, kunnen we een rondleiding met begeleiding van Split en Trogir regelen (optioneel).

Maaltijden: ontbijt

N.B.: De cruise biedt voldoende tijd voor het zonnen, zwemmen en het verkennen van de charmante Dalmatische steden. En in geval van ongunstige weersomstandigheden en/of omstandigheden op zee, kan de cruise route, in het belang van de passagiersveiligheid, gewijzigd worden.

Beoordelingen

Vergelijkbare Tours

 

Tours in de buurt Dalmatië cruise