Zagreb, Zagreb, Zagreb Regio, 10000, Kroatie

€390,00

Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar
Niet beschikbaar
Gekozen
Vertrekdata: Dagelijks
Duur: 4 dagen
Maximaal aantal personen: Unlimited
Deze cruise start in: Kroatië,
Beoordeling:
Vertrekdatum:
Return date:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby:

Overzicht

Zagreb is een stad van musea en de cultuur die snel groeit en evolueert als één van de steden van de zogenaamde Nieuwe Europe. De stad is tegelijkertijd verrassend relaxed: één van de favoriete bezigheden van haar inwoners en bezoekers is genieten in een van de vele cafés, kijkend naar het stadsleven die zich buiten afspeelt. Daarbij schept zo´n beeld een perfecte achtergrond. Bezoekers van Zagreb worden verwelkomd met de uitstekende Kroatische keuken, bezienswaardigheden van de stad, vele winkels en op het einde van de dag met een van de bars of clubs – een goede tijd is gegarandeerd!

  DE HOOGTEPUNTEN:

Zagreb
• Hrvatsko Zagorje – Kumrovec en het dorps museum Kumrovec
• Plitvice Meren

  INFO:

• Heb je vragen over deze reis of wens je een maatwerk en prijsopgave stuur ons een bericht met behulp van de contact knop naast de foto´s.
• Wens je een reis inclusief vliegtickets, dat kan natuurlijk. Vraag een prijsopgave bij ons aan.
• Wil je voor en/of na deze reis meer tijd in Kroatië of Bosnië doorbrengen, dat kan natuurlijk. We geven je graag advies over andere mooie plekken, vooral de plekken die je in toeristische gidsen niet zult vinden.
• Bij ons kun je altijd binnen 5 dagen na boeking kosteloos annuleren.

Tour Locatie

Kaarten Laden

Tour’s Programma

Bij aankomst op de luchthaven van Zagreb, staat een transfer klaar om je naar jouw hotel te brengen. Omdat Zagreb een compacte middeleeuwse stadskern heeft, is de makkelijkste en meest lonende manier om Zagreb te ontdekken gewoon een wandeling te maken door de drukke straten van het centrum. Geniet van het uitzicht tijdens een rit met de kabelbaan naar de elegante bovenstad. Hier kun je je onderhandelingstechnieken uitproberen op de open markt. Je kunt ook genieten in een ijssalon of café. De lente in Zagreb is als het ware een tijd van renaissance met groene parken en fonteinen, kleurrijke bloemen en straatartiesten die hun acts op elke straathoek uitvoeren. We bezoeken het Zagreb kathedraal, de Ston poort, de kerk van St. Mark, het marktplein dat in volle bloei staat, de Dolac open markt, Tkalčićeva straat met tal van charmante cafés en restaurants en het centrale plein. Geniet van de sfeer van een stad met miljoen harten!
Na het ontbijt nemen we je mee naar de groene en heuvelachtige Zagorje regio die bekend staat om zijn vele mooie kastelen zoals Veliki Tabor, Miljana etc. We brengen een bezoek aan Kumrovec en het oude dorpsmmuseum (Kumrovec Ethno Village), een uniek openluchtmuseum met goed bewaard gebleven oorspronkelijke dorpshuizen uit het begin van de 19e en 20e eeuw. In de middag keren we terug naar Zagreb. Wij raden aan om een bezoek te brengen aan het museum of een van de galerijen van de stad.
Transfer naar Plitvice Meren nationaal park, UNESCO. Hier ga je wandelen rond prachtige kristal blauwe meren. 16 meren zijn gevormd in een vallei tussen hoge beboste bergen en cascades in 92 spectaculaire watervallen. Je zult genieten van de uitzonderlijke schoonheid van de meren en watervallen, rijke flora en fauna, contrasterende kleuren, bossen en de zuivere berglucht. Je maakt een korte vaartocht met de elektrisch aangedreven boot op het meer. ´s Middags keren we terug naar Zagreb.
Ga op ontdekkingstocht om verborgen schatten van de stad te verkennen tot aan je vertrek.
Omdat wij met je aanvullende wensen rekening willen houden en je de grootst mogelijke besparing te bieden, vragen wij je om voor een correcte prijsopgave met ons contact op te nemen.

Beoordelingen

Vergelijkbare Tours

 

Tours in de buurt ZAGREB CITY BREAK