fbpx

Onze bestemmingen

Zoek hier jouw bestemming en onvergetelijke vakantie:

Ga je met je gezin en kinderen op reis dan hebben we onvergetelijke reizen voor je naar de bestemmingen in het Adriatische Zee gebied.
Kroatië, Slovenië, Italië, Montenegro, Bosnië en Servië.

Real Feel / Real Deal

We reizen, ontdekken en delen de meest mooie en bijzondere plaatsen met gelijk geestige reizigers en we zijn op zoek naar een vakantie waar we een authentieke ervaring op doen, ver weg van het massatoerisme. Met een gebalanceerde mix van natuur, avontuur, cultuur en gastronomie krijg je door onze tips een echt memorabele ervaring!

Tijdens onze jarenlange reis door de regio hebben we bijzondere relaties opgebouwd met lokale inwoners en met sommigen zelfs een levenslange band gekregen. Hun openhartigheid en eerlijkheid hebben ons diep geraakt en hun ‘down to earth’ levensfilosofie is iets waar wij zelf nog wat van kunnen leren. Hun liefde voor eten verwende ons zo enorm.

Het onverwachte, het vluchtige, de mensen waarmee je eet en drinkt, – echte ervaringen zijn de ware essentie van onze reisfilosofie.

Uit onze eigen ervaring weten we hoe essentieel het ervaren van de lokale gastvrijheid is om echt herinneringen te maken. Deze gastvrijheid is verweven in de basis van onze reisfilosofie en elke ervaring die wij aanbieden.

Denk jij ook zo over reizen, ben je op zoek naar een echte ervaring? Zoek dan niet verder, wij zijn dé reisorganisatie voor jou! Adriatic Vakanties – Authentiek gevoel, goede deal.

Porec, Kroatië

Ontdek onze reizen naar bestemmingen in het Adriatische Zee gebied

Bestemmingen

Misschien vind je dit ook leuk?

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox

[mc4wp_form id="14922"]