fbpx

Kvarner

Zoek hier jouw actieve en avontuurlijke vakanties naar  Kvarner:

Ga je met je gezin en kinderen op reis dan hebben we onvergetelijke reizen voor je naar de Kvarner baai.

De Kvarner Baai is gelegen tussen Dalmatië en Istrië en bestaat uit vele eilanden. De bekendste eilanden zijn Krk, Losinj en Cres. De Baai staat bekend om de pittoreske kustplaatsjes, de beboste bergen, het dolfijnenreservaat van Losinj en de langgerekte kiezelstranden. Natuurbehoud staat centraal in deze prachtige baai. Zo zijn er prachtige natuurgebieden en parken waar je doorheen kunt wandelen of fietsen, bijvoorbeeld door Nationaal Park Risnjak. De watersportliefhebber kan in dit gebied zijn hart ophalen! De Kuparivier is een geweldige plaats om te raften of kanoën. Ben je liever in de zee? Ga dan zeekajakken of wakeboarden in het helderblauwe water!

Al sinds het Steden Tijdperk is de Kvarner Baai bevolkt. Eeuwenlang stond de Kvarner Baai onder Venetiaans bevel en hierdoor zijn de Italiaanse invloeden nog goed te zien. Ook de Grieken en Romeinen hebben in dit gebied geleefd.

De Kvarner Baai heeft een veelzijdige flora en fauna en is een heuvelachtig gebied. Je ziet hier vele olijfbomen en orchideeën en misschien kom je wel een hert tegen! Ook hazen en fazanten zie je veel in dit gebied.

Kvarner

Kvarner vakantie Losinj

Ontdek onze reizen naar de Kvarner baai

Kvarner

Misschien vind je dit ook leuk?

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox

[mc4wp_form id="14922"]