fbpx

Midden Dalmatië

Zoek hier jouw actieve en avontuurlijke vakanties naar  Midden Dalmatië

Ga je met je gezin en kinderen op reis dan hebben we onvergetelijke reizen voor je naar Midden Dalmatië.

De Kroatische provincie Midden-Dalmatië is gelegen tussen Bosnië en Herzegovina en de Adriatische zee. De verscheidenheid van dit gebied maakt dat het zeer geschikt is voor alle soorten reizigers, ook voor gezinnen met jonge kinderen. De eilanden Brac, Solta, Hvar en Vis behoren tot Midden-Dalmatië. Wist je dat Midden-Dalmatië bekend staat om de historische badplaatsen? Aan cultuur en geschiedenis is er zeker geen tekort in deze regio. De binnensteden van Split en Trogir zijn opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Ben je op zoek naar mooie stranden? Ga dan naar Makarska en Omiš. In Makarska kun je in de prachtige oude binnenstad een Franciscaans klooster bezoeken en door de smalle straatjes wandelen. Om af te koelen neem de een frisse duik in de baai van Makarska. Ben je meer een liefhebber van lange zandstranden? Ga dan naar Omiš, waar je de schitterende natuur kan bewonderen en leuke winkeltjes tegenkomt. Ook de vissersdorpjes langs de kust zijn zeker het bezoeken waard!

Voor een actieve vakantie ben je in Midden-Dalmatië zeker aan het goede adres! Er zijn vele mogelijkheden om te klimmen of raften en er zijn mooie wandelpaden aangelegd in deze regio. De natuur van Midden-Dalmatië is werkelijk prachtig, dus er is genoeg te zien tijdens deze activiteiten!

Midden Dalmatië

Actieve vakantie in Midden Dalmatië

Ontdek onze reizen naar Midden Dalmatië

Midden Dalmaitë

Misschien vind je dit ook leuk?

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox

[mc4wp_form id="14922"]