fbpx
van €509,00
Boek NU

Toscane Actieve Avontuurlijke vakantie met kinderen

Created with Sketch. Florence, Italië
0/5
Created with Sketch.

Duur

8 dagen en 7 nachten

Created with Sketch.

Tour Type

Vertrekt dagelijks

Created with Sketch.

Beschikbaarheid

16 personen

Created with Sketch.

Talen

English, Italian

Overzicht

Actieve Avontuurlijke vakantie met kinderen naar Toscane Italie Beleef Toscane op een unieke manier. Met deze reis maak je kennis met het Toscaanse platteland, prachtige steden en de natuur. Dit doe je allemaal op een actieve manier, fietsend, wandelend en varend op een raft. Meer

Actieve Avontuurlijke vakantie met kinderen naar Toscane Italie

Beleef Toscane op een unieke manier. Met deze reis maak je kennis met het Toscaanse platteland, prachtige steden en de natuur. Dit doe je allemaal op een actieve manier, fietsend, wandelend en varend op een raft.

Minder

Programma

Dag 1. Aankomst

Aankomst op de boerderij of appartement en check-in

Dag 2. Fietsen

In de ochtend ga je naar het startpunt van de fietstocht. Voor vertrek krijg je alle informatie over de tour. Tijdens deze prachtige fietstocht maak je korte pitstop voor een culinaire pauze (Tagliere met kaas en vleeshapjes met een passend glas wijn en sap voor kinderen)

Duur: 4 uur

Dag 3. Vrije dag

Derde dag van je avontuur kun je zo actief of zo lui zijn als je wilt. Je kunt ontspannen, of een ontdekkingstocht maken naar een van de omliggende steden en dorpjes.

Dag 4. Boerderij bezoek

's Ochtends na het ontbijt ga je richting boerderij waar je het echte plattelands leven gaat ervaren. Volwassenen en kinderen kunnen in "real contact" met de natuur en het leven op het boerderij beleven. Je gaat de stallen in, dieren aaien, fruchten in de moestuin plukken. De kinderen zullen zien hoe de koeien gemolken worden.
Na het boerderijbezoek ga je ontdekken hoe Toscaanse kaas wordt geproduceerd. En natuurlijk ga je de kaas proeven met bijpassende stukje vlees en wijn.

Dag 5. Vrije dag of Chianti-wijntour en sightseeing de stad Siena

We bieden je optioneel een selfguided Chianti-wijntour en sightseeing van de stad Siena met de nodige informaties over de routes met kaarten.

Dag 6. Rafting en Florence sightseeing

Vandaag ga je met de trein naar Florence. Bij aankomst in Florence heb je de tijd om deze prachtige stad te verkennen en genieten in een van de velen .

Met de zonsondergang ga je deelnemen aan de soft rafting onder de brug Ponte Vecchio. Tijdens deze soft rafting verken je prachtige omgeving van de Florentijnse Lungarni.
Onder andere vaar je door de historische populaire wijk S. Niccolò, de Ponte Vecchio, en de Ponte Santa Trinità. Dit is een unieke manier om deze beeldschone stad vol geschiedenis, cultuur en kunst te ervaren. Onder de brug Ponte Vecchio word je getrakteerd met hapjes en een drankje op het Italiaanse manier.

Dag 7. Vrije dag

Vandaag kun je zo actief of zo lui zijn als je wilt. Je kunt ontspannen, of een ontdekkingstocht maken naar een van de omliggende steden en dorpjes. we helpen je graag met ideeën.

Dag 8. Vertrek

Indien je wenst langer in Italië te blijven of door te reizen naar Slovenië, Kroatië of Bosnië laat het aan ons weten. We zullen je verassen met unieke reizen en plaatsen die je niet zomaar in een toeristenbrochure zult vinden.

Inclusief / Exclusief

 • - 7 overnachtingen in een appartement in de Mugello-vallei
 • - 3 activiteiten zoals beschreven in het programma
 • - Rafting is inclusief raft, gids, snacks en drankjes.
 • - Bezoek aan farm is inclusief kaas proeven, hapjes en drankjes.
 • - Kaarten en routes van Florence, Mugello
 • - Kaarten en routes Chianti wijntour & stad Siena
 • - Ondersteuning op de locatie
 • - WhatsApp-ondersteuning tijdens kantooruren
 • - 24/7 noodnummer
 • - Brochure van 'Leef als een local' in de Mugello-vallei
 • - Brochure van “Wat te doen in Toscane in een week”
 • - Voucher met 10% korting op de producten van het merk "Mangiar bene dal Mugello"
 • - 10% kortingsbon bij Bahia Cafè (parasol + ligbedden en canoa / kajak of SUP-verhuur) - geldig van maandag tot vrijdag
 • - Voucher van 15% korting voor Mugello-ervaringen (truffeljacht, kooklessen, paardrijden, wijnproeven), onze lokale reisbureaus helpen u bij het boeken van de tickets.

Locatie van startpunt

Created with Sketch. Florence, Italië
Created with Sketch.
vanaf €509,00 per person

Misschien vind je dit ook leuk

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox

[mc4wp_form id="14922"]