fbpx
van €380,00
Boek NU

Dubrovnik cruise

Created with Sketch. Haven Dubrovnik, Dubrovnik, Zuid Dalmatie, 21000, Kroatie
0/5
Created with Sketch.

Duur

8 dagen

Created with Sketch.

Tour Type

Vertrekt dagelijks

Created with Sketch.

Beschikbaarheid

16 personen

Created with Sketch.

Talen

Croatian, English

Overzicht

Cruisen met een schip langs de prachtige Dalmatische kust en eilanden op de route: DUBROVNIK - MLJET – KORČULA– HVAR – TRSTENIK – ŠIPAN – DUBROVNIK Alles wat je nodig hebt voor deze reis zijn een paar T-shirts en een badpak voor zeven onvergetelijke dagen zeilen op de zuidelijke Adriatische Zee... Meer

Cruisen met een schip langs de prachtige Dalmatische kust en eilanden op de route: DUBROVNIK – MLJET – KORČULA– HVAR – TRSTENIK – ŠIPAN – DUBROVNIK

Alles wat je nodig hebt voor deze reis zijn een paar T-shirts en een badpak voor zeven onvergetelijke dagen zeilen op de zuidelijke Adriatische Zee van het ene eiland naar het andere. Ontspan en laat de kapitein en zijn bemanning (met name de kok) voor je zorgen. Gedurende de dag kunt u zwemmen, snorkelen, zonnen en de onderwereld van de Adriatische Zee verkennen. ´s Avonds kunt u gratis naar een goed restaurant of ontdek oude kerken of andere historische monumenten.

eilandhoppen kroatie dubrovnik route havens

  DE HOOGTEPUNTEN:

Split old town
• Brač eiland – uitzicht, zwemmen en wandelen
• Korčula eiland – uitzicht, lokale specialiteiten en wijnen.
Dubrovnik old town UNESCO
Mljet Nationaal park – wandelen, uitzicht

  PRIJSLIST 2017

Prijslijst               2017                          Apr 16, 23, 30; Okt 01, 08, 15;         Mei 07, 14, 21, 28;          Jun 04; Sep 17, 24; Jun  11, 18;    Sep 03,10;    Jun 25; Jul 02; Aug 20, 27; Jul 09, 16, 23, 30; Aug 06, 13;
Vertrek data Vertrek op zondagen vanuit de haven van Dubrovnik Gruz: Om 13:00 uur/ check in vanaf 13.00 uur
Opmerking PRIJS PER PERSOON in DUBBEL/TWIN CABINES IN EURO´S; 7 nachten/ 8 dagen incl. halfpansioen (ontbijt & 3 gangen lunch) + 1L water per dag; NIEUW! Mogelijk om A+ ship uit te kiezen (10% supplement); Voor meer detail over de prijzen, zie tab “Details over de reis”.
A+ Categorie bovendek  € 590,-  € 655,-  € 725,-            € 805,-   € 865,-  € 900,-
A+ Categorie benedendek  € 565,-  € 620,-  € 655,-  € 755,-  € 805,-  € 840,-
A Categorie bovendek  € 410,-   € 465,-  € 530,-  € 615,-  € 670,-  € 705,-
A Categorie benedendek  € 380,-   € 430,-  € 465,-  € 560,-  € 615,-  € 645,-

  INFO:

• Heb je vragen over deze reis of wens je een maatwerk en prijsopgave stuur ons een bericht met behulp van de contact knop naast de foto´s.
• Wens je een reis inclusief vliegtickets, dat kan natuurlijk. Vraag een prijsopgave bij ons aan.
• Wil je voor en/of na deze reis meer tijd in Kroatië of Bosnië doorbrengen, dat kan natuurlijk. We geven je graag advies over andere mooie plekken, vooral de plekken die je in toeristische gidsen niet zal vinden.
• Bij ons kun je altijd binnen 5 dagen kosteloos annuleren.

Minder

Programma

DAG 1 ZONDAG DUBROVNIK

Aankomst van 13.00u vanaf (Gruž haven) met diner als uw eerste maaltijd. Vanwege de vele verschillende vluchtaankomsten de eerste overnachting is gepland in Dubrovnik - een unieke stad aan de Adriatische Zee. De bijzondere charme van deze oude stad zijn de gebouwen die uit de tijd van de oude Republiek Dubrovnik zijn gebleven. Een groter deel van de monumenten van geschiedenis en cultuur behoren tot de wereld erfgoedlijst, er is ook bescheiden Renaissance architectuur met enkele sporen van de gotische stijl. Gebruik de middag om de stadsmuren te verkennen en te plannen wat te doen op de laatste avond van de cruise als we terugkeren naar deze prachtige stad. Overnachting in Dubrovnik.

DAG 2 MAANDAG DUBROVNIK – MLJET

Na het ontbijt vervolgt onze reis naar het eiland en het nationale park Mljet. Lunch aan boord. De hele middag is vrij om te genieten van de zoutmeren in het Nationaal Park en genieten van de zon en de zee op dit rustige eiland. In het midden van de grote plas, in het nationaal park, kan men een oude abdij en de kerk bezoeken, of gewoon gebruik maken van een kleine boot om te varen rond het Nationaal Park. Fietsen huren kan ook rond de paden die de meren of auto´s rond voor degenen die willen om verder te gaan huren om te fietsen. Overnachting in de haven Polača / Pomena.

DAG 3 DINSDAG MLJET – KORČULA

Tijdens het ontbijt vertrek naar Korcula, de geboorteplaats van de beroemde ontdekkingsreiziger Marco Polo. Lunch aan boord in de voorkant van Lumbarda bay. Aankomst in Korčula in de middag waar iedereen is vrij om hun eigen sightseeing te doen. Omringd door oude muren en versterkte bastions Korcula is zeer goed bewaard gebleven met zijn lay-out en structuur die teruggaat tot de 13e eeuw. Overnachting in de haven.

DAG 4 WOENSDAG KORČULA – HVAR

Vroeg in de ochtend vertrekken we richting het kleine eiland Šćedro waar we genoeg tijd om te ontspannen en te vernieuwen in de schone, kristalheldere zee zal hebben. Vertrek naar Hvar na de lunch. Hvar is het langste eiland in de Adriatische Zee. Hier kunnen we de kathedraal met zijn oorspronkelijke toren Renaissance te vinden; ook de oudste community theater in Europa werd hier opgericht in 1612. Stad van Hvar biedt tal van restaurants, bars en cafés die open zijn tot diep in de nacht. Hvar wordt vaak aangeduid als de zon en jetset eiland.

DAG 5 DONDERDAG HVAR - TRSTENIK

Verlaat Hvar en vervolgen onze cruise naar het kleine dorp en haven Trstenik op Peljesac schiereiland, waar we zwemmen in de middag en de nacht doorbrengen. Lunch aan boord. Chief beroepen omvatten landbouw, wijnbouw (de beroemde Plavac Mali wijn, de stamvader van de Californische Zinfandel), de visserij en het toerisme. De kustlijn langs de stad en de omliggende eilandjes wordt gedekt door pijnbomen, met heerlijke sfeer om te zwemmen. De beroemde Grgić wijnhuis is hier gevestigd - een wandeling en genieten van enkele van hun heerlijke wijn!

DAG 6 VRIJDAG TRSTENIK – ŠIPAN

Vroeg in de ochtend vervolgen we onze reis naar de Elafiti eilanden. een groep eilanden ten westen van Dubrovnik. Zij omvatten Šipan, Lopud en Koločep (Kalamota). Ze trekken veel toeristen met hun prachtige landschappen en zandstranden. Zwemmen en de lunch is gepland op een van de kleinere Elafiti eilanden. Sipan, het grootste eiland van de Elafiti, is ook het verst van Dubrovnik. Dit is waar we de nacht zullen doorbrengen.

DAG 7 ZATERDAG ŠIPAN – DUBROVNIK

Vroeg vertrek naar Dubrovnik met een ontbijt op route. Geniet van de prachtige bezienswaardigheden van de natuur langs de weg naar "de hemel op aarde" - volgens de beroemde schrijver George Bernard Shaw. Lunch aan boord en aankomst naar Dubrovnik vroeg in de middag (rond 14: 00u) en hebben een hele middag vrij om Dubrovnik te verkennen of gaan zwemmen. U kunt Dubrovnik verkennen op uw eigen of deelnemen aan onze rondleiding van Dubrovnik met een Engels sprekende gids. Maak een wandeling door STRADUN - zowel een straat en een plein, een promenade binnen de stadsmuren. Voor degenen onder u met meer enthousiasme raden we een wandeling op de top van de 1940m lange stadsmuren of neem een kabelbaan naar de top van Srđ berg naar een prachtig uitzicht op de oude stad te krijgen! Overnachting in de Gruž haven van deze magische stad.

DAG 8 ZONDAG DUBROVNIK

Na een vroeg ontbijt afscheid van de bemanning en al je nieuwe vrienden! Optionele volledige dag Montenegro coach excursie.

Inclusief / Exclusief

Locatie van startpunt

Created with Sketch. Haven Dubrovnik, Dubrovnik, Zuid Dalmatie, 21000, Kroatie
Created with Sketch.
vanaf €380,00 per person

Misschien vind je dit ook leuk

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox

[mc4wp_form id="14922"]