fbpx
van €1.194,00
Boek NU

Ontdek Kroatië, Bosnië en Servië

Created with Sketch. Zagreb, Kroatië
0/5
Created with Sketch.

Duur

9 days

Created with Sketch.

Tour Type

Vertrekt dagelijks

Created with Sketch.

Beschikbaarheid

Onbeperkt

Created with Sketch.

Talen

Bosnian, Croatian, English

Overzicht

Exclusive rondreis door Kroatië en Bosnië en Servië van 9 dagen. Tijdens deze rondreis ontdek je de mooiste plekken en steden van Kroatië en Bosnië en Servië. We gaan genieten van prachtige kristalheldere Adriatische zee, groene binnenland en culturele mix van mediterrane en oriëntale invloeden. Wanneer je hieraan de verleidelijke smaken... Meer

Exclusive rondreis door Kroatië en Bosnië en Servië van 9 dagen.

Tijdens deze rondreis ontdek je de mooiste plekken en steden van Kroatië en Bosnië en Servië. We gaan genieten van prachtige kristalheldere Adriatische zee, groene binnenland en culturele mix van mediterrane en oriëntale invloeden. Wanneer je hieraan de verleidelijke smaken van uitstekende mediterrane keuken en wijnen toevoegt, dan weet je gewoon dat dit een gebied is dat je alles geeft wat je nodig hebt.

  DE HOOGTEPUNTEN:

• Zagreb – Het historische centrum van de stad, St. Mark´s kerk, het Kroatisch Nationaal Theater
• Plitvice meren – Nationaal park UNESCO
• Trogir – kathedraal van St. Lawrence
• Split old town, paleis van imperator Diocletianus UNESCO
• Dubrovnik old town UNESCO
• Mostar – Oude Brug UNESCO, oude bazaar en moskee
• Sarajevo – Baščaršija en Gazi Husref Beg moskee, lokale specialiteit Ćevapčići.
• Osijek – De barokke vesting, St. Trinity plein, Waterpoort, wijnkelders en wijnproeven.

  INFO:

• Heb je vragen over deze reis of wens je een maatwerk en prijsopgave stuur ons een bericht met behulp van de contact knop naast de foto´s.
• Wens je een reis inclusief vliegtickets, dat kan natuurlijk. Vraag een prijsopgave bij ons aan.
• Wil je voor en/of na deze reis meer tijd op je bestemming doorbrengen, dat kan natuurlijk. We geven je graag advies over andere mooie plekken, vooral de plekken die je in toeristische gidsen niet zal vinden.
• Bij ons kun je altijd binnen 5 dagen kosteloos annuleren.

 

Minder

Programma

Dag 1 woensdag ZAGREB - Aankomst

Bij je aankomst op de luchthaven van Zagreb, zorgen wij voor transfer naar het hotel waar je kennis met de reisgids maakt. In de avond kun je uitrusten tijdens diner met een glaasje wijn.

Accommodatie: Hotel International**** of iets dergelijks; Maaltijden: diner

Dag 2 donderdag ZAGREB - Plitvice

In de ochtend gaan we Zagreb bezichtigen. We bezoeken o.a. het historische centrum van de stad, de St. Marks kerk met zijn veelkleurige dak, de kathedraal, het Kroatische Nationaal Theater en de Universiteit. Na de rondleiding door de stad, rijden naar de beroemde Plitvice meren nationaal park (UNESCO erfgoed). Zestien meren, elk op verschillende hoogte, met elkaar verbonden met een serie van adembenemende watervallen. De Plitvice Meren zijn een natuurlijk fenomeen van een zeldzame en unieke schoonheid. Overnachting op Plitivce meren.

Accommodatie: Hotel Degenija**** of iets dergelijks; Maaltijden: ontbijt en diner

Dag 3 vrijdag Plitvice - Trogir - Split

´s Ochtends reizen we naar Trogir waar we de beroemde kathedraal van St. Lawrence gaan bezoeken. Vervolgens zetten we onze ontdekkingsreis door met een bezoek aan Split. Met een stadstour gaan we de schoonheid van Split beleven. We bezoeken het paleis van Romeinse keizer Diocletianus (UNESCO erfgoed) met de zuilengalerij, de Jupitertempel en de kathedraal. We overnachten in Split.

Accommodatie: Hotel Katarina**** of iets dergelijks; Maaltijden: ontbijt en diner

Dag 4 zaterdag SPLIT - Dubrovnik

Na het ontbijt, vertrekken we richting Dubrovnik. In Dubrovnik (ook UNESCO werelderfgoed) gaan we genieten van een Sightseeing tocht. Je wandelt door eeuwenoude straten en boulevards, je brengt een bezoek aan het Franciscaner klooster met een van de oudste apotheek van Europa, het Paleis van de rector en de kathedraal. We sluiten de avond af met een diner. Overnachting in Dubrovnik.

Accommodatie: Hotel Adria**** of iets dergelijks; Maaltijden: ontbijt en diner

Dag 5 zondag DUBROVNIK

Vrije dag. Je kunt je ontspannen en uitrusten door te gaan wandelen, met een glas heerlijke kroatische wijn op een van de velen terrasjes zitten, of gewoon lekker gaan zwemmen. Diner en overnachting in Dubrovnik.

Accommodatie: Hotel Adria**** of iets dergelijks; Maaltijden: ontbijt en diner

Dag 6 maandag Dubrovnik - MOSTAR - SARAJEVO

Na het ontbijt vertrekken we richting Mostar. In Mostar bezoeken we het oude stadsgedeelte en de wereldberoemde oude brug van Mostar (UNESCO werelderfgoed). Hier kun je kijken naar dappere lokale jongens hoe ze springen van de 25 meter hoge brug. We bezoeken een oude bazaar, moskee en een typisch Turks huis. Hierna vertrekken we naar Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië. In de middag bezoeken we onder andere het oude stadscentrum van Sarajevo, de beroemde Baščaršija en Gazi Husref Beg moskee. We wandelen door de schilderachtige straatjes van Sarajevo. Overnachting in Sarajevo.

Accommodatie: Hotel Radon Plaza****; Maaltijden: ontbijt en diner

Dag 7 dinsdag SARAJEVO - Belgrado

Na het ontbijt rijden we noordwaarts naar Belgrado, waar we op tijd stoppen voor de lunch. In Belgrado brengen we avond door en zullen ook overnachten.

Accommodatie: Hotel Osijek**** of iets dergelijks; Maaltijden: ontbijt en diner

Dag 8 woensdag BELGRADO - Zagreb

´s Ochtends wandelen we door de hoofdstad van Servië, Belgrado. We bezoeken beroemde Kalemegdan vesting, het St. Sava kerk, grootste kerk van Servië, de imposante monding van de rivier Sava in de Donau en andere bezienswaardigheden van de stad. We zullen wandelen over de straat van Knez Mihajlova en bezoeken het gedenk huis van president Tito. Hierna zetten we onze reis voort naar Zagreb voor diner en overnachting.

Accommodatie: Hotel Moskva**** of iets dergelijks; Maaltijden: ontbijt en diner

Dag 9 donderdag ZAGREB - Vertrek

Na het ontbijt, einde van de tour.

Maaltijden: ontbijt

Vliegen

Met Germanwing kun je vanaf Brussel en Keulen voordelig naar Zagreb en Dubrovnik vliegen. www.germanwings.nl

Inclusief / Exclusief

Locatie van startpunt

Created with Sketch. Zagreb, Kroatië
Created with Sketch.
vanaf €1.194,00 per person

Misschien vind je dit ook leuk

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox

[mc4wp_form id="14922"]