fbpx
van €390,00
Boek NU

Zagreb city break

Created with Sketch. Zagreb, Zagreb, Zagreb Regio, 10000, Kroatie
0/5
Created with Sketch.

Duur

4 dagen

Created with Sketch.

Tour Type

Vertrekt dagelijks

Created with Sketch.

Beschikbaarheid

Onbeperkt

Created with Sketch.

Talen

Croatian, English

Overzicht

4-daagse city trip naar Zagreb Zagreb is een stad van musea en van een cultuur die snel groeit en evolueert tot één van de steden van het zogenaamde Nieuwe Europa. De stad is tegelijkertijd verrassend relaxed: één van de favoriete bezigheden van haar inwoners en bezoekers is genieten in een... Meer

4-daagse city trip naar Zagreb

Zagreb is een stad van musea en van een cultuur die snel groeit en evolueert tot één van de steden van het zogenaamde Nieuwe Europa. De stad is tegelijkertijd verrassend relaxed: één van de favoriete bezigheden van haar inwoners en bezoekers is genieten in een van de vele cafés, kijkend naar het stadsleven dat zich buiten afspeelt. Bezoekers van Zagreb worden verwelkomt met de uitstekende Kroatische keuken, bezienswaardigheden van de stad, vele winkels en op het einde van de dag met een van de bars of clubs – je zult je zeker amuseren!

  DE HOOGTEPUNTEN:

Zagreb
• Hrvatsko Zagorje – Kumrovec en het dorps museum Kumrovec
• Plitvice Meren

  INFO:

• Heb je vragen over deze reis of wens je een maatwerk en prijsopgave stuur ons een bericht met behulp van de contact knop naast de foto´s.
• Wens je een reis inclusief vliegtickets, dat kan natuurlijk. Vraag een prijsopgave bij ons aan.
• Wil je voor en/of na deze reis meer tijd in Kroatië of Bosnië doorbrengen, dat kan natuurlijk. We geven je graag advies over andere mooie plekken, vooral de plekken die je in toeristische gidsen niet zult vinden.
• Bij ons kun je altijd binnen 5 dagen na boeking kosteloos annuleren.

Minder

Programma

Dag 1 Aankomst in Zagreb

Bij aankomst op de luchthaven van Zagreb staat een transfer klaar om je naar jouw hotel te brengen. Omdat Zagreb een compacte middeleeuwse stadskern heeft, is de makkelijkste en meest lonende manier om Zagreb te ontdekken gewoon een wandeling te maken door de drukke straten van het centrum. Geniet van het uitzicht tijdens een rit met de kabelbaan naar de elegante bovenstad. Hier kun je je onderhandelingstechnieken uitproberen op de openbare markt. Je kunt ook genieten in een ijssalon of café. De lente in Zagreb is als het ware een tijd van renaissance met groene parken en fonteinen, kleurrijke bloemen en straatartiesten die hun acts op elke straathoek uitvoeren. We bezoeken de kathedraal, de Ston poort, de kerk van St. Mark, het marktplein dat in volle bloei staat, de Dolac markt, Tkalčićeva straat met tal van charmante cafés en restaurants en het centrale plein. Geniet van de sfeer van de stad!

Dag 2 HRVATSKO ZAGORJE

Na het ontbijt nemen we je mee naar de groene en heuvelachtige Zagorje regio die bekend staat om zijn vele mooie kastelen zoals Veliki Tabor, Miljana etc. We brengen een bezoek aan Kumrovec en het oude dorpsmuseum (Kumrovec Ethno Village), een uniek openluchtmuseum met goed bewaard gebleven oorspronkelijke dorpshuizen uit het begin van de 19e en 20e eeuw. In de middag keren we terug naar Zagreb. Wij raden aan om een bezoek te brengen aan het museum of een van de galeries van de stad.

Dag 3 PLITVICE

Transfer naar Plitvice Meren nationaal park, UNESCO. Hier ga je wandelen rond prachtige kristal blauwe meren. 16 meren zijn gevormd in een vallei tussen hoge beboste bergen en cascades in 92 spectaculaire watervallen. Je zult genieten van de uitzonderlijke schoonheid van de meren en watervallen, rijke flora en fauna, contrasterende kleuren, bossen en de zuivere berglucht. Je maakt een korte vaartocht met de elektrisch aangedreven boot op het meer. ´s Middags keren we terug naar Zagreb.

Dag 4 Stadswandeling en vertrek

Ga op ontdekkingstocht om de verborgen schatten van de stad te verkennen tot aan je vertrek.

Prijs

Omdat wij met eventuele aanvullende wensen rekening willen houden en je de grootst mogelijke besparing te bieden, vragen wij je om voor een correcte prijsopgave met ons contact op te nemen.

Inclusief / Exclusief

Locatie van startpunt

Created with Sketch. Zagreb, Zagreb, Zagreb Regio, 10000, Kroatie
Created with Sketch.
vanaf €390,00 per person

Misschien vind je dit ook leuk

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox

[mc4wp_form id="14922"]